KOM JE VOOR HET EERST?

KOM JE VOOR HET EERST?

Kom zoals je bent
Wanneer je voor het eerst komt, zal je worden ontvangen door een gastvrouw of heer. Je mag je jas ophangen en je mag je jas aanhouden; net waar jij je goed bij voelt. In de zaal kun je een plekje uitzoeken. Een aantal stoelen zijn gereserveerd voor de ouderen in de gemeente. Om 10:00 uur zal de band beginnen met spelen, we bidden en luisteren naar een preek. Na de preek worden er nog een aantal liederen gezongen en wordt de zegen meegegeven. Na de dienst is er gelegenheid tot het drinken van koffie of thee en is er de mogelijkheid kennis met elkaar te maken

Wat neem ik mee?
Wanneer je gewoon een keer wil komen kijken, doe je welkom! Je hoeft niets bijzonders mee te nemen. De liederen die worden gezongen worden geprojecteerd op 2 grote schermen. De Bijbeltekst wordt ook weergegeven op het scherm. Mocht je vragen hebben schiet dan de mensen aan die je ook welkom hebben geheten bij de deur. Alle liedteksten worden geprojecteerd en de tekst voor de Bijbellezing wordt bij binnenkomst uitgereikt. Als je voor het eerst komt en vragen hebt, kun je die ook stellen aan de mensen die iedereen welkom heten bij de ingang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *